Afdrukken

Op onze Internetsite vindt u informatie omtrent onze praktijk, de tandartsen, de behandelingen en verder nuttige informatie omtrent Tandartsenpraktijk Ravense Hoek. Voor de kinderen hebben we een aantal leuke kleurplaten geselecteerd, dus downloaden en kleuren maar. Mocht u nog vragen hebben dan stellen wij het op prijs als u ons telefonisch benadert.

Image description

 Door onze ruime opleiding en specialisaties zijn wij in staat u een compleet pakket te bieden. Tevens staan wij bekend als kindvriendelijke tandartsen, dus uw zoon en dochter zijn bij ons in goede handen. In onze ruime praktijk met 4 behandelunits zijn wij in staat goede service met een glimlach te bieden. Onze tandartsen zijn geregistreerd bij Kwaliteitsregister Tandartsen. 


Praktijkfilosofie

* gewoon goede tandheelkunde

Image description

Hierbij is voor ons het gebruik van hoogwaardig materiaal en zinvol omgang met moderne technieken binnen tandheelkunde heel belangrijk.

* tandheelkunde “up to date”

Door regelmatig aan bij- en nascholingen en congressen deel te nemen houden we onze kennis op pijl.

* eerst “preventie” dan “therapie”

Voorkomen van een probleem in mondzorg is altijd makkelijker dan behandelen. Daarom investeren we veel tijd in preventie, vooral bij onze jonge patiënten. Bij behandelingen werken we met onze patiënten als team, ze mogen hun wensen uiten en kunnen vertrouwen op een professioneel en duidelijk advies van ons.

* ontspannen naar de tandarts

Door de grote ruimte, moderne inrichting en ontspannen sfeer in de praktijk kunnen patiënten stressvrij naar hun afspraken.

We weten: “een gezonde mond zorgt voor een mooie glimlach”!


Stage

 
Ben je op zoek naar een stage plaats dan kunnen wij je misschien helpen.

– Tandarts assistent
– Preventie assistent
– etc.

Als officiële stageplaats kunnen studenten bij ons hun stageperiode doorlopen.

Op de contact pagina vind je ons adres. Kom eens langs of bel ons over de mogelijkheden.